Tagrenovering

Er du på jagt efter det helt rigtige firma til at hjælpe dig med tagrenovering? Hos Brink & Mølgaard besidder vi stor erfaring indenfor tagrenovering i Aalborg og omegn og kan hjælpe dig med belægning af alle tagtyper. Både i forbindelse renovering af tag samt udskiftning af tag er du altid mere end velkommen til at rådføre dig med os, da vi som erfarne håndværkere naturligvis står klar til at rådgive dig.

Godt håndværk og professionel rådgivning
I forbindelse med at du skal have udført tagrenovering i Aalborg eller omegn, er det naturligvis vigtigt at få hjælp fra erfarne fagfolk med stor erfaring i faget, således du kan få kyndig rådgivning hele vejen igennem processen. Vi benytter til enhver opgave altid kun gedigne kvalitetsmaterialer og er herudover medlem af
Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for at få lavet et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Både store og små opgaver varetages
Hos Byggefirmaet Brink & Mølgaard ApS er vi i stand til at varetage både store såvel som små opgaver indenfor belægning samt renovering af tag. Vi besidder stor erfaring indenfor belægning samt renovering af en række forskellige typer af tag både for privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner i en stor del af Aalborg og omegn. Vi er derfor godt rustet til også at tage os godt af netop din opgave.

Ønsker du tilbud på nyt tag?
Hvis du ønsker at få udarbejdet et unikt og kundetilpasset tilbud på et nyt tag til netop dine behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 20 15 92 38 for at få mere at vide. Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig med tagrenovering i Aalborg og omegn.